26.8.06

Εκείνη

Το ότι εκείνη δεν θα περίμενε να διαβάσει τον εαυτό της στο blog μου, ελάχιστα με απασχολεί. Αυτό που με απασχολεί είναι να δεί όσος (αν υπάρχει) περισσότερος κόσμος το τι νοιώθω για εκείνην.

Είναι ο άνθρωπος που τα τελευταία 2,5 χρόνια με στοιχειώνει. Ο άνθρωπος με τον οποίο μπορώ να ονειρεύομαι, να εκφράζομαι, να κλάνω και να ρεύομαι ελεύθερα.
Την λένε ΧΧΧ και μένει κάπου στην Ελλάδα. Είναι ό,τι πιο φανταστικό έχει δημιουργήσει ο Πανάγαθος με σκοπό να το γνωρίσω και να το ανακαλύψω.
Και ακόμη αν εκείνη αποφεύγει να δεχθεί την απόλυτη αγάπη μου, εγώ ξέρω πως και εκείνη ξέρει τι σημαίνει για μένα. Και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά μου που καίει για εκείνην. Εν αγνοία της? Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει. Είμαι εγωιστής και το μόνο που θέλω είναι να της ανήκω και να μου ανήκει.

Αναλώνεται σε τυχαίους τύπους (κατά τη γνώμη μου πάντα) και ενώ ξέρει (η θα ήθελα να ξέρει) πως είμαι αυτό που της ταιριάζει, γιατι την νοιώθω , την καταλαβαίνω, την αισθάνομαι και την ανέχομαι, υποκρίνεται (έτσι υποθέτω) πως δεν τρέχει τίποτα και πως απλά της λείπω.

Είμαι ένας μεθυσμένος μαλάκας που περιαυτολογεί. Σε ικετεύω πεσμένος στα γόνατα να πιείς και να κάνεις ακριβώς το ίδιο. Να πιείς μέχρι εκεί που δεν πάει και να γράψει ένα κείμενο στο οποίο θα περιγράφεις τη γνώμη στο για μένα. Αφού δεν έχεις τα αρχίδια να κάνεις κάτι παραπάνω. Κάνε κάτι απρόσωπο. Όταν στο σπίτι σου γέμιζα την πλάτη σου με φιλιά καθώς την έτριβα, δεν είδα ουτε το παραμικρό σημάδι αντίστασης που να με κάνιε να νοιώσω μια έστω ενοχή για να σταματήσω.

Σε θερμοπαρακαλώ, π4ες μου τι νοιώθεις για μένα, πες μου ότι είμαι ο χειρότερος μαλάκας που μπορεί να σου τύχει και πως ό,τι κάνω ή νοιώθω για σένα δεν έχει απολύτως κανένα νόημα.

Χιλιάδες φιλιά, και όταν ξαναμεθύσω, να είσαι σίγουρη πως εσύ θα έρθεις στο μυαλό μου.

Σε αγαπώ ειλικρινά, αβίαστα και βασανισμένα.
Στέλιος

2 σχόλια:

mouxlas21 είπε...

aderfe se niotho ...apolita ...kiniga ...giati san kai mas mono sto pioma tha katalikseis ...ksero go ...pao na doso kai simboules tromara mou ...apla krata oti se niotho

triantara είπε...

"τι πονάς για μια γυναίκα, αφού ξέρεις πως μπορείς νά'χεις δίπλα σου άλλες δέκα"...

τέσπα, χαίρομαι που βλέπω ότι δεν τα τραβάμε όλα μόνες μας... :D